fbpx

Esküvői DJ, Neked! Rendezvény DJ a cégednek!

Ha az esküvődet szervezed, megtaláltad a Te esküvői DJ-det! Ha céges bulit szeretnél, ne keress tovább rendezvény DJ-t!
Esküvői DJ-ként az ifjú pár és a násznép igényeit, kívánságait követve változatos stílusban, hatalmas zenei választékkal, nagy tapasztalattal nyújtom a szolgáltatásomat. Dj Csiki – Esküvő DJ, Neked, rendezvény DJ a cégednek!
VéleményekAjánlatkérés

Üdvözöl a Te esküvői DJ-d!

Köszöntelek honlapomon, kérlek olvasd el, hogy miért én vagyok a jó esküvői Dj az esküvődre! Napról napra bővülő, stúdióminőségű és színes zenei repertoárral rendelkezem, minden esetben a saját  professzionális hang-, és fénytechnikával dolgozom. Az esküvői DJ szolgáltatáson kívül más rendezványeken is szívesen állok rendelkezésre DJ-ként. Biztos vagyok benne, hogy a szolgáltatásaim között megtalálod a Neked megfelelőt. Kellemes időtöltést kívánok honlapomon!

Gyurcsik-Goór Vivien és Gyurcsik Zsolt esküvője - Dj Csiki | Esküvői Dj, Zátony Music Pub

Esküvői DJ

Ha az esküvődet szervezet, annak az egyik legfontosabb és legemlékezetesebb része a buli, és a legnagyobb felelősséget az esküvői DJ terheli. Épp ezért a jó esküvői DJ kérdésben ne köss kompromisszumot, csak profi esküvői DJ-t válassz! Nagy tapasztalattal, valamint stúdióminőségű, széles és színes repertoárral rendelkezem, mint megbízható esküvői DJ. Biztos vagyok benne, hogy ha engem választasz az esküvődre, nem fogsz csalódni, és igazán emlékezetes esküvőd lesz!
Dj Csiki - Esküvői és Rendezvény DJ (portfólió)

Rendezvény DJ

Professzionális és rutinos Rendezvény DJ-nek mondhatom magam, hiszen közel 100 céges, vagy vállalati rendezvényen vagyok túl. Magabiztosan vállalom a céges vagy egyéb nyilvános rendezvényeden a zenélést legyen az napközbeni háttérzene, csapatépítő buli, vevőtalálkozó, vagy ezek mindegyike. A rendezvényekre igény esetén a szükséges technikai eszközöket is biztosítani tudom, legyen az LED tv, projektor, vezetéknélküli mikrofonok, intelligens lámpák, stb. Keress bizalommal, ha céges rendezvényedhez keresel megfelelő rendezvény DJ-t!
Dj Csiki - Esküvői és Rendezvény DJ (portfólió)

Privát DJ

Nemes alkalmakra, vagy évfordulók megünneplésére a legjobb választás egy privát DJ. A több, mint 10 éves esküvői DJ-ként, valamint céges rendezvény DJ-ként szerzett tapasztalatommal levezénylem Neked az ünnepi bulit, legyen az szalagavató, születésnap, évforduló, családi esemény vagy akár meglepetés party.
Csikós Balázs vagyok, a Te Esküvői DJ-d!

Csikós Balázs vagyok, a Te Esküvői DJ-d!

2006-ban kezdtem el a zenéléssel, mint szakmával komolyabban foglalkozni. Kezdetben Szobon a helyi szórakozóhelyeken voltam többek közt rezidens. Ahogy az ismerőseim körében egyre jobban jobban elterjedt a nevem és a hírem, valamint kiismertem a szakma fortélyait, úgy sorra jöttek a felkérések céges rendezvényekre és esküvőkre is. Mint esküvői DJ, megtaláltam azt, amire igazán vágytam, azt csinálom, amit szeretek, és azt úgy csinálhatom, hogy közben sok-sok embert szórakoztatok, változatos helyszíneken, az ifjú pár nagy napján, ezzel egy életre szóló élményt nyújtva nekik és a násznépnek egyaránt.

Esküvői DJ-ként, és a céges rendezvényeken is mindig szem előtt tartom azt, hogy a közönségem, a bulizni vágyók a lehető legjobban érezzék magukat a bulijaimon, ezért mindig igyekszem megtalálni azokat a dalokat és stílusokat, amire násznép és az adott közönség igazán vevő. A party-n felmerülő zenei kéréseket is minden esetben teljesítem. Egy jó esküvői Dj-nek nem feladata a mikrofon használata, ezért a mikrofont csak nagyon-nagyon indokolt esetben használom, nem tisztem beszéddel megszakítani a bulit, azt inkább ráhagyom a vőfélyre vagy a ceremóniamesterre.

Minden esküvő más, így minden násznép is más. Egy jó esküvői DJ mindig fel tudja mérni a korosztályból és násznép összetételéből, hogy milyen zenékkel tudja az adott esküvőit felejthetetlenné tenni. Több statisztikai igazolja, és ha Te is belegondolsz, az esküvőkön, amiken Te voltál, a legjobban a bulira emlékszel, így a legnagyobb felelőssége az esküvői DJ-nek van. Persze fontos a helyszín, az ételek, a dekoráció is, ezek nélkül nem igazi egy esküvő, de mégis a buli maradt meg a legjobban Benned, igaz?

Épp ezért ne bízd másra, csak profi esküvői DJ-re a Te esküvődet! Több, mint 10 éves tapasztalattal, számos sikeres és emlékezetes esküvői party-n vagyok túl, a hirtelen kialakult helyzeteket is minden esetben tudom kezelni. Emellett saját, professzionális hang-, és fénytechnikával rendelkezem, ami minden igénynek megfelel 50-300 fős eseményig, akár szabadtéren is. Esküvői DJ-ként fontosnak tartom azt is, hogy az esküvőd adott programjához igazítsam a hangulatot, ehhez szükséges a fények vezérlése is. Az esküvői programok mindegyikéhez van előre programozott fénybeállításom, így az esküvőd minden pillanatában megfelelő lesz az atmoszféra is. Ezzel teszem igazán felejthetetlenné az esküvődet, ezt ma az országban csak tőlem kapod meg. Ne habozz, kérj ajánlatot még ma!

DJ technika

Mint esküvői DJ a zenéléshez professzionális Pioneer DJ eszközöket használok, ezek a hangminőségben és megbízhatóságban világszerte elismertek, hogy az esküvődön, rendezvényeden a felhőtlen szórakozásé legyen a főszerep!
z

Hangosítás

Esküvői DJ-ként minden esetben a saját csúcskategóriás hangosításommal dolgozom, ami kristálytisztán szól. A létszámtól függően állítom össze a hangrendszert úgy, hogy kellő hangerő legyen az adott eseményen, mégse legyen zavaró.

Fénytechnika

A fénytechnika is fontos eleme az esküvőknek, bulijaimnak. Korszerű LED-es lámpákkal dolgozom. Ezek a lámpák programozhatóak, így káprázatos hangulatot tudnak varázsolni. Hatalmas fényerővel bírnak, ez jó a közönségnek, a fotósnak és a videósnak is.

Extrák

Ha az eddigieken kívül bármi extrára lenne szükséged a bulira, természetesen azt is biztosítani tudom partnereimen keresztül. Esküvői DJ-ként fontosnak tartom a szermélyreszabott esküvőket, így az extrákkal is állok rendelkezésre, legyen az lézershow, stroboszkóp, buborékgép, hógép, LED TV, színpad, színpadfedés, koncerttechnika, stb.

Néhány kedves szó

“Felkészült, profi fény és hangtechnikával érkezett, pontosan. Maximálisan a mi és a násznép kívánságait teljesítette, együtt élt a lagzival, és utólag is mindenki kiemelte, hogy szuper volt a DJ! Nagyon korrekt embert ismertünk meg Balázsban, akinek hatalmas szíve van, csak ajánlani tudjuk őt bárkinek! Köszönjük még egyszer!”

– BARTALOS LÁSZLÓ

Néhány kedves szó

“Köszönjük, hogy az esküvőnkön beugrottál az utolsó pillanatban a megbízhatatlan dj helyére, és hogy remek bulit csináltál. ;)”

– ILLÉS VÁCZI ORSI

Néhány kedves szó

“Az idei és a tavalyi szobi öregdiák találkozón szolgáltatta nekünk a zenét, kifogástalan profizmussal. 🙂 Bárki bátran keresse fel, aki remek hangulatot és színvonalas technikát szeretne a rendezvényére!”

– KISS GÁBOR

Néhány kedves szó

“Egy percig sem kellett gondolkoznunk azon,hogy Őt kérjük fel életünk legfontosabb napján zenélni! Minden tökéletes volt, a vendégeink imádták! Fergeteges hangulatot csinált a leges legjobb zenékkel! Minden kérésünk teljesült a zenéket illetően! Technikailag felkészült, egy igazi profi! Ha egy igazán felejthetetlen bulit szeretnétek akkor válasszátok Őt bátran! Csak ajánlani tudjuk!”

– PALUCH-CSATÓ MARIETTA

Néhány kedves szó

“Rendezvényszervezőként és aerobik edzőként Csikivel rengetegszer dolgoztunk együtt, nagyon profi, pontos, megbízható szolgáltató, éppen ezért választottuk jeles családi eseményeink (esküvőnk, születésnapok…) hangulatfelelősének is, és sosem csalódtunk. Bátran ajánlom,keressétek!”

– SZALAI-GREGOR ANDREA

Néhány kedves szó

“Csiki a Zebezumm fesztivál hivatalos dj-je már jónéhány éve. Mindig első osztályú hangulatot csinál, és még a zenekarok közötti szünetekben is kiválóan érzi, hogy milyen zenét kell berakni! A dj-zés mellett gyakorlatilag az egész technikai részt ő intézi egyedül, és még a lehetetlennél nehezebb kéréseinket is azonnal meg tudja oldani!”

– KREBSZ GÁBOR, ZEBEZUMM FESZTIVÁL

Néhány kedves szó

“A legbarátságosabb, legrugalmasabb dj, pontos, precíz, becsületes, profi. Kell ennél több? Legyen szó esküvőről, buliról vagy baráti összejövetelről ne menjetek messzire, Csiki a nyerő!”

– VAS MÁTÉ, VASPARIPA FALATOZÓ, ZEBEGÉNY

Néhány kedves szó

“Legjobb döntésünk volt, hogy Csiki volt az esküvőnkön zenélni. A hangulat szuper volt, és bár megbeszéltük előre, hogy nagyjából milyen zenék szóljanak, ha a vendégeknek kérésük volt, szó nélkül teljesítette. Ezt igazolja az is, hogy nem volt üres egy percig sem a táncparkett. Bármi kérdésem, illetve kérésem volt, kereshettem, és mindent meg tudtunk beszélni. Nyugodt szívvel tudom nektek ajánlani, hogy bátran keressétek fel, akármilyen alkalom legyen az, amit csak kértek tőle, a maximumot fogjátok kapni ! :)”

– GYURCSIK-GOÓR VIVIEN

Néhány kedves szó

“Dj Csiki személyében egy profi dj-t ismertem meg, aki mindamellett, hogy szívvel-lélekkel dolgozik, profizmusával felejthetetlen, mindenki számára élvezetes hangulatot nyújt. És egy nagyon fontos tényező: mindig, minden esetben a rendezvény és a közönség hangulatához megfelelő zenét választ. Tiszta szívből ajánlom Mindenkinek!”

– BAKOS BARBARA

Néhány kedves szó

“Dj Csikit több rendezvényen is volt szerencsém hallani. Legyen az zenei fesztivál, esküvő vagy egy jó buli, mindig jól éreztük magunkat.”

– BUSAI ANDREA

“Dj Csiki évek óta a fesztiválunk hivatalos dj-je. Megbízható, kreatív, és ami nagyon fontos, a zenét mindig a közönség hangulatához igazítja.”

– JAKAB AURÉLIA, ZEBEZUMM FESZTIVÁL

Írj néhány sort és felhívlak

Ha tetszik, amit eddig olvastál, akkor kérj ajánlatot az űrlap kitöltésével. Mindössze néhány kattintásra vagy attól, hogy megkapd a személyre szabott, és szinte visszautasíthatatlan árajánlatot a Te esküvődre, a Te esküvői DJ-dtől.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Pin It on Pinterest