fbpx

Egy Dj, számtalan lehetőség

Csikós Balázs vagyok, Esküvői-, és Rendezvény DJ.

Az esküvő különleges emlék, és a célom az, hogy a zenémmel még különlegesebbé tegyem.

Esküvői DJ

Készen állsz a Nagy Napra? Mert én igen, és biztos vagyok benne, hogy az általam nyújtott teljes mértékben személyre szabható esküvői DJ szolgáltatás nem haladja meg a költségeidet. Dj Csiki, a Te esküvői DJ-d és a legjobb döntés, amit életed legfontosabb napjával kapcsolatban meghozhatsz.

Rendezvény DJ

Szinte bármilyen rendezvényről van szó, megtaláltad a tökéletes rendezvény DJ-det, aki ár/érték arányban minőségi szolgáltatást tud nyújtani Neked.

Nézd meg a naptáramban, hogy szabad-e még a dátumod!

Amit eddig mondtak

Dj Csiki szuper lagzi hangulatot varázsolt az eksüvönkön, mindenkinek csak ajánlani tudom.  A felkészülés során rugalmas volt és együttműködő. Az esküvő hangulata pedig parádésra sikerült, ami nem volt könnyű, mert a legkisebbektől a legidősebbekig mindenki jelen volt. Egy olyan perc sem volt ami laposabb lett volna, és külön hálásak vagyunk azért, hogy izlésünket és kéréseinket maximalisan figyelembe vette. A násznép visszajelzései pedig csak megerősitik mindezt. Köszönjük dj Csiki!

Szabó Gabriella

Amit eddig mondtak

Nagyon szuper DJ, csak ajánlani tudom. Fantasztikusan jó hangulatú esküvőt köszönhetünk Neki! 

Ribényi Panni

Amit eddig mondtak

Ajánljuk mindenkinek, aki egy kiválóan felkészült és nagyszerű DJ-t szeretne!  Az esküvői helyszínünk új volt számára, ám mi ebből semmit nem vettünk észre. Profi felszerelésével és nagy tapasztalatának köszönhetően mindig tudta mi az, amire szüksége van a vendégeknek. Kívánságainkat maradéktalanul teljesítette, így nagyon hálásak vagyunk Neki az egész estéért! 

Drimba János

Amit eddig mondtak

Balázs fergeteges hangulatot varázsolt az esküvőnkön. Proaktív személyisége ezt csak segítette, hisz előre megnézte a helyszínt, tudta pontosan, hogy mikor milyen zene illik a helyzethez.  Ha kértünk valamit, azt mindig teljesítette, de ha úgy gondolta, az máskor jobb, javaslatot tett. Mindennek köszönhetően egy felejthetetlen buli kerekedett zárásig, amiről azóta is mindenki beszél. Mindenkinek tiszta szívvel ajánljuk! ?

Czinkota-Csikós Ági

Amit eddig mondtak

Kedves Balázs! Hálásak vagyunk a közreműködésedért az esküvőnkön. Hozzájárultál ahhoz, hogy mindenki jól érezze magát a vendégvárástól egészen hajnalig. Remek hangulat volt, kiváló zenék! Köszönünk szépen mindent! További sok sikert kívánunk Neked! 
Zsófi és Tamás

Tóth Tamás

Amit eddig mondtak

Sziasztok! 
Mindenkinek szível lélekkel ajánlom nekünk legelső alkalom az a házzasági évfordulón csinálta a dj t . 
Fantasztikus hangulatott csapott pillanatok alatt. Nyugodtan bízzatok rá minden zene stílust mert tudja mikor mit kell zenélni alkalomhoz időponthoz illően . Keresétek bátran gyorsan fogynak az időpontok, ezért ajánlatos hamar egyeztetni. B.Móni?

Bezzeg Mónika

Amit eddig mondtak

Kedves, rugalmas, abszolút mi és a vendégeink igénye szerint igazította a zenéket, mindenki megtalálta a saját ízlésének megfelelő számokat, amire táncolhatott. A dj-kkel szemben kicsit szkeptikus vendégeink is azt mondták, nekik is ilyen Dj kell az esküvőjükre. Köszönjük, hogy velünk ünnepeltél és fáradhatatlanul zenéltél hajnalig.

Bojtos Dorottya

Amit eddig mondtak

Mindenkinek csak ajánlani tudjuk Balázst, aki nagyban hozzájárult ahhoz, hogy az esküvőnk hangulata felejthetetlen legyen. Az előkészületek alatt a kérdéseinkre mindig gyorsan regált, az esküvőn mindenkinek a kíváságát kérdés nélkül teljesítette. Ezenkívül végig kedves, pontos és felkészült volt. A vendégeknek is nagyon tetszett Balázs munkája, nem véletlen, hogy hajnali 5-ig roptuk. Köszönjük szépen!

Winternitz Réka

Amit eddig mondtak

Szertartásvezetőként dolgoztam együtt Csikivel. Nagyon gyorsan megtaláltuk a közös hangot, a szertartás hangosítása profi volt, és az esküvőkhöz való hozzáállása is kiváló  Csak ajánlani tudom, hisz általa biztos kézben van a szertartás hangosítása 

Kovács Kata

Amit eddig mondtak

Első találkozásunkkor már egyértelmű volt,hogy őt szeretnénk ha zenélne az esküvőnkön. A vendégeink imádták, már többen mondták,hogy tuti őt hívják ha lesz saját esküvőjük! Kérésre is játszott zenéket,de csodásan ráérzett arra,hogy a vendégsereget mik pörgetnék még jobban !Szeretnénk megköszönni,hogy a lehető legjobb hangulatfelelősünk voltál !

Horváth-Raska Szilvia

Amit eddig mondtak

Csiki egy remek dj! Az esküvőnk hangulatának az egyik legmeghatározóbb embere volt. Fergeteges bulit csinált belőle, a násznép hajnalig ropta. A személyes kéréseinket is maradéktalanul teljesítette. Tökéletes választás ha a házasulandók egy felejthetetlen lagzit akarnak! 

Hajcskó Gergő

Amit eddig mondtak

Nagyon kedves és szimpatikus volt már az első találkozásunk, valamint a személyre szabott ajánlat alapján is tudtuk, hogy Őt fogjuk esküvői DJ-nek választani. Precíz volt és pontos, a zenei listái és tökéletesek voltak, könnyen tudtunk választani, hogy mit is szeretnénk pontosan. A barátnőim egyedi igényeit is figyelembe vette az este folyamán zene választás terén. (amit külön is nagyon köszönünk!) Nagyon jól együttműködött a többi szolgáltatónkkal is. Nélküle nem lett volna ennyire jó és emlékezetes a Nagy Napunk!!!!  Bármikor, bárkinek szívesen ajánlunk! 

- KRAJCSIK-KISS ORSOLYA

Amit eddig mondtak

Felkészült, profi fény és hangtechnikával érkezett, pontosan. Maximálisan a mi és a násznép kívánságait teljesítette, együtt élt a lagzival, és utólag is mindenki kiemelte, hogy szuper volt a DJ! Nagyon korrekt embert ismertünk meg Balázsban, akinek hatalmas szíve van, csak ajánlani tudjuk őt bárkinek! Köszönjük még egyszer!

- BARTALOS LÁSZLÓ

Amit eddig mondtak

Köszönjük, hogy az esküvőnkön beugrottál az utolsó pillanatban a megbízhatatlan dj helyére, és hogy remek bulit csináltál. 😉

- ILLÉS VÁCZI ORSI

Amit eddig mondtak

Az idei és a tavalyi szobi öregdiák találkozón szolgáltatta nekünk a zenét, kifogástalan profizmussal. 🙂 Bárki bátran keresse fel, aki remek hangulatot és színvonalas technikát szeretne a rendezvényére!

- KISS GÁBOR

Amit eddig mondtak

Egy percig sem kellett gondolkoznunk azon,hogy Őt kérjük fel életünk legfontosabb napján zenélni! Minden tökéletes volt, a vendégeink imádták! Fergeteges hangulatot csinált a leges legjobb zenékkel! Minden kérésünk teljesült a zenéket illetően! Technikailag felkészült, egy igazi profi! Ha egy igazán felejthetetlen bulit szeretnétek akkor válasszátok Őt bátran! Csak ajánlani tudjuk!

- PALUCH-CSATÓ MARIETTA

Amit eddig mondtak

Rendezvényszervezőként és aerobik edzőként Csikivel rengetegszer dolgoztunk együtt, nagyon profi, pontos, megbízható szolgáltató, éppen ezért választottuk jeles családi eseményeink (esküvőnk, születésnapok...) hangulatfelelősének is, és sosem csalódtunk. Bátran ajánlom,keressétek!

- SZALAI-GREGOR ANDREA

Amit eddig mondtak

Csiki a Zebezumm fesztivál hivatalos dj-je már jónéhány éve. Mindig első osztályú hangulatot csinál, és még a zenekarok közötti szünetekben is kiválóan érzi, hogy milyen zenét kell berakni! A dj-zés mellett gyakorlatilag az egész technikai részt ő intézi egyedül, és még a lehetetlennél nehezebb kéréseinket is azonnal meg tudja oldani!

- KREBSZ GÁBOR

Amit eddig mondtak

A legbarátságosabb, legrugalmasabb dj, pontos, precíz, becsületes, profi. Kell ennél több? Legyen szó esküvőről, buliról vagy baráti összejövetelről ne menjetek messzire, Csiki a nyerő!

- VAS MÁTÉ

Amit eddig mondtak

Legjobb döntésünk volt, hogy Csiki volt az esküvőnkön zenélni. A hangulat szuper volt, és bár megbeszéltük előre, hogy nagyjából milyen zenék szóljanak, ha a vendégeknek kérésük volt, szó nélkül teljesítette. Ezt igazolja az is, hogy nem volt üres egy percig sem a táncparkett. Bármi kérdésem, illetve kérésem volt, kereshettem, és mindent meg tudtunk beszélni. Nyugodt szívvel tudom nektek ajánlani, hogy bátran keressétek fel, akármilyen alkalom legyen az, amit csak kértek tőle, a maximumot fogjátok kapni ! 🙂

- GYURCSIK-GOÓR VIVIEN

Amit eddig mondtak

Dj Csiki személyében egy profi dj-t ismertem meg, aki mindamellett, hogy szívvel-lélekkel dolgozik, profizmusával felejthetetlen, mindenki számára élvezetes hangulatot nyújt. És egy nagyon fontos tényező: mindig, minden esetben a rendezvény és a közönség hangulatához megfelelő zenét választ. Tiszta szívből ajánlom Mindenkinek!

- BAKOS BARBARA

Amit eddig mondtak

Dj Csikit több rendezvényen is volt szerencsém hallani. Legyen az zenei fesztivál, esküvő vagy egy jó buli, mindig jól éreztük magunkat.

- BUSAI ANDREA

Amit eddig mondtak

Dj Csiki évek óta a fesztiválunk hivatalos dj-je. Megbízható, kreatív, és ami nagyon fontos, a zenét mindig a közönség hangulatához igazítja.

- JAKAB AURÉLIA

Pin It on Pinterest