fbpx

Rendezvény DJ különleges eseményekre

Miért én?Extrák
Dj Csiki - Esküvői és Rendezvény DJ (portfólió)

Ha rendezvény DJ-re van szükséged bármilyen eseményre is keresed, úgy állok szolgálatodra. Mivel több, mint 20 000 stúdióminőségű zenével rendelkezem, biztos lehetsz benne, hogy a vendégeid megtaláljak a számukra kedves zenéket, hogy fergeteges buli legyen. Nem számít, hogy hol, milyen helyszínen lesz az rendezvényed, rendezvény DJ-ként minden eszközöm megvan, hogy vállaljam a megbízásodat. Ha tényleg emlékezetessé szeretnéd tenni a rendezvényedet, akkor a fergeteges zenéken felül a látványos fénytechnikámmal lehet maradandót alkotni igazán. Több, mint 10 éves tapaszalattal rendelkezem már, mint rendezvény DJ, így biztos lehetsz abba, hogy a rendezvényed nálam jó kezekben lesz! Bármi is legyen a rendezvényeddel kapcsolatos igényed, remélem, hogy tudok segíteni, hogy a rendezvényed fantasztikus legyen.

Miért válassz engem?

Hatalmas Tapasztalat

Több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezem Rendezvény DJ-ként a céges-, és privát rendezvényekkel kapcsolatban egyaránt. Legyen az karácsonyi party, jeles évforduló, családi nap, születésnap, vagy bármilyen különleges alkalom.

Páratlan rugalmasság

Kitűnő eszközparkkal állok rendelkezésre, szinte minden igényre van valamilyen technikai megoldásom. Emellett számos olyan tippel, trükkel tudok szolgálni, ami a rendezvényt még színvonalasabbá, modernebbé tehető.

}

Nincs záróra és túlóradíj

Nem szabok határt a bulinak, addig bulizunk, amíg Te és a vendégeid szeretnék. Rendezvény DJ-ként tudom, hogy a bulinak akkor kell végződnie, amikor már mindenki kellően elfáradt és kibulizta magát, nem pedig akkor, amikor a DJ akarja. Épp ezért, addig bulizunk, amíg jól érzitek Magatokat!
N

Professzionális feleszerelés

Pioneer DJ pulttal, professzonális hang-, és fénytechnikával dolgozom. Fontosnak tartom azt, hogy a technikám minden esetben megbízható és stabil legyen, a hangtechnikám kristálytisztán szóljon, a fényeim lenyűgözőek legyenek. Erre különös figyelmet fordítok.

Látványos fénytechnika

Az alapcsomagban szereplő fénytechnika is rettentő látványos, amit ködgéppel keltek igazán életre. Az extra csomag fényei pedig programozással teljes mértékben személyre szabhatóak, így minden paraméterét igazítani lehet a Te rendezvényedhez.

Hatalmas zenei választék

Több, mint 20 000 stúdióminőségű zenével rendelkezem, ez a szám napról napra növekszik. A 70-es évektől a mai Top40-ig a hazai és a külföldi slágerek egyaránt rendelkezésre állnak. Rendezvény DJ-ként tudom, hogy néha még ez sem elég, természetesen minden zenei kérést teljesítek!

Csomagok már 60.000 Ft-tól!

Extra szolgáltatások

A teljesség igénye nélkül az alábbiak is elérhetőek extraként a rendezvényre

z

Térhangosítás

Nem csupan rendezvény DJ-ként, hanem tapasztalt hangtechnikusként is állok rendelkezésedre. Ha a rendezvény jellege megkívánja, hogy egy, vagy több nagyobb teret kell egységesen kihangosítani, nálam ez is elérhető.

Karaoke

Nálam kiénekelheti magát mindenki a saját rendezvényén! Egy teljesen különálló Karaoke szett is rendelkezésre áll, ~500 stúdióminőségű dallal, LED TV-vel, akár 4 mikrofonnal. A karaoke egy remek módja a csapatépítésnek is.

Prezentáció

Nagy fényerejű projektorral, igény esetén nagyméretű vászonnal együtt lehetőség van prezentációra, vagy bármilyen képi anyag kivetítésére a rendezvény ideje alatt, legyen az PowerPoint, slideshow, vagy videó.

Egyedi igények

Ha egyedi igények is felmerülnek, akkor biztos vagyok benne, hogy a megkeresést követően találunk egy optimális megoldást az egyedi igény megoldására. Számos „furcsa” kérést kaptam már, eddig mindet megoldottam.

Keress meg a rendezvénnyel kapcsolatban, hidd el, hogy megéri!

Elérhetőségeim

Csikós Balázs E.V. – Rendezvény DJ
Telefon: +36-20-537-53-36
email: [email protected]

Székhely: 2628 Szob, Nyár utca 16.
Adószám: 68088907-1-33

Közösségi média

Facebook

Dj Csiki

Telefon: +36-20-537-5336
Email: [email protected]

Pin It on Pinterest