fbpx

Ajánlott esküvői szolgáltatók

Az alábbi listában olyan esküvői szolgáltatók kaptak helyet, akikkel már volt szerencsém együtt dolgozni és ajánlom is őket

Ha esetleg még nincs meg a megfelelő, akkor ezek az esküvői szolgáltatók segítségetekre lehetnek. Ha már megvan, és benne van ebben a listában, akkor megnyugodhatsz.

Mi alapján készül ez a lista?

Az első és legfontosabb az, hogy csak olyan szolgáltatókat találtok ezen az oldalon, akikkel már dolgoztam együtt. A lista közel sem teljes. Ha valaki nincs rajta, az azért lehet, mert:

  • még nem dolgoztunk együtt
  • dolgoztuk, de nem feltétlenül ajánlom
  • még nem jutottam el odaáig, hogy feltöltsem ide

Szerintem ilyen egy jó esküvői szolgáltató

Sok esküvőn vagyok már túl és még sok van előttem. Számos szolgáltatóval dolgoztam együtt. A 10+ évem alatt le tudom már szűrni az esküvői szolgáltatók közül azokat, akik tényleg jónak számítanak. Tekintsünk el az áraiktól. Az árakat jellemzően nem is tudom, hiszen nem vagyunk „gazdasági kapcsolatban”. Csupán azt figyelem, hogy:

  • mit tesz hozzá az esküvőtökhöz
  • a „kötelezőn” kívül mivel színesíti azt
  • mennyire működik együtt jól a többi szolgáltatóval
  • mennyire figyel a részletekre
  • összességében milyen vele együtt dolgozni

Itt még azt sem figyelem, hogy velem egy hullámhosszon legyen, hisz mindannyian különbözőek vagyunk. Van olyan, hogy nem stimmel a hullámhossz, mégis minden flottul megy az esküvőn.

Legyen szimpatikus, akit választasz

Tapasztalatból mondom, hogy szakmailag és emberileg is jó szolgáltatókat találsz. A legfontosabb az, hogy Nektek is szimpatikus legyen az adott szolgáltató. Hisz ez a Nagy Napotok, sokáig szervezitek, igyekeztek mindenre odafigyelni. Rossz lenne, ha épp egy nem szimpatikus szolgáltatóval kell ezt a napot eltölteni.

Esküvői szolgáltatók listája

Íme a várva várt esküvői szolgáltatók. Akinek a neve mellett egy ikon van, róluk írtam külön bejegyzést. Akiről még nem, ott a honlapjukra, vagy a Facebook oldalukra visz a hivatkozás. A külön bejegyzésekben kiemelem a számomra fontos tényezőket. Olyan tényezőket, amik különlegessé teszik, ami kiemeli őket a szakmán belül is. Mindegyiküknek más a különleges tulajdonsága, érdemes válogatni. Akinél nincs külön bejegyzés, az a gyakorlatban az időhiányomnak köszönhető, igyekszem folyamatosan pótolni. Emellett bővítem is a listát, érdemes időről időre visszanézni, hogy mi változott. Kevesebb nem lesz, csak több.

Pin It on Pinterest