fbpx

Petneházy Club Hotel, esküvőre tökéletes!

A Petneházy Club Hotel esküvő helyszínének tökéletes választás lehet. Könnyen megközelíthető, de mégis csendes környezetben helyezkedik el, nem fog zavarni senkit a hangoskodás, ami egy jó esküvő természetes velejárója.

Elhelyezkedés, Infrastruktúra

A Petneházy Club Hotel Budapesten, a II. kerületi Feketefej utcában található. Csendes, természetközeli környezetben, füves-fás terület veszi körül, emiatt cseppet sem városias, ugyanakkor minden forntos infrastruktúra rendelkezésre áll.

Bőséges parkolóhellyel rendelkezik, és könnyen pakolható is a több gazdasági bejáratának köszönhetően. Ez utóbbi nyilván a szolgáltatóknak fontos szempont, nekik viszont nagy segítség.

Több teremmel, külső fotós-, és szertartáshelyszínekkel, 45 faházában bőséges szálláshellyel is rendelkezik, így tényleg minden adott hozzá, hogy egy pazar esküvőt szervezzetek itt.

Termek

A főbejárattal szemben található a Panoráma terem. Nevét a körben elhelyezkedő ablakairól kapta, ahonnan a mesés budai hegyekben gyönyörködhetünk. A Panoráma terme légkondicionált, körasztalosan, tánctérrel együtt 90 fős eskvüvőnek tud helyt adni a terem, kényelmesen.

Az alsó szinten található a Teraszos Körterem. Ez egy nagyobb légterű, szintén körben ajtós terem, ami akár 130 fős násznép befogadására is képes, tánctérrel együtt. Az összes ajtó kinyitásával szinte telnesen egybenyitható a körben elhelyezkedő teraszzal, sőt ez a terasz még sátorral be is fedhető. Fedetten ez a kialakítás akár 250 fős násznépnek is kényelmes helyet biztosít.

 

Ételek

Az esküvői menü a Petneházy Club Hotelben finom és bőséges. Ránk, esküvői szolgáltatókra igaz az, hogy évente 20-30 alkalommal esszük ugyanazt az esküvői menüt. Emiatt igen kritikusak tudunk lenni a „szokásos esküvői menüvel” kapcsolatban, talán jobban érezzük, hogy jobban-, avagy kevésbé jobban sikerült elkészíteni az ételeket. A Petneházy Club Hotel jól vizsgázott minden alkalommal, kimondottan ízletes és finom az esküvői menüjük, és a desszertek is isteniek.

Szállás

A Petneházy Club Hotel szálláslehetőséget is biztosít az Ifjú Párnak és a Násznépnek egyaránt. A főépületben 28m2 alapterületű, 2 fős apartmanokban val lehetőség kipihenni az esküvő fáradalmait. Az apartmanokból pazar kilátás nyílik a budai hegyekre.

Az apartmanokon felül találunk még 45 db 4-, illetve 6 fős faházat a Petneházy Club Hotel területén. Minden faház franicaágyas hálószobával, beépített finn szaunával, valamint fedett terasszal rendelkezik. Ezen teraszról az előbb is említett budai hegységben gyönyörködhetünk.

A Petneházy Club Hotel az én szememmel

Közzéteszek néhány saját fotót, amit a legutóbbi esküvőn (2020) fotóztam. A profi fotóstól távol állok, de bízom benne, hogy ezek a képek is vissza tudják adni a teraszos körterem kellemes hangulatát.

Kapcsolat

Az esküvőtökkel egyeztetni a Petneházy Club Hotel honlapján tudtok, ahol még rengeteg hasznos információt is találhattok azon kívül, amit itt lerítam.

Arra is bíztatnálak, hogy olvassétok el a további esküvői tippjeimet, hátha tudok még hasznos információval szolgálni azért, hogy valóban tökéletes legyen az esküvőtök.

Ha pedig még esküvői DJ-t is kerestek a Nagy Napotokra, akkor kérjetek tőlem is ajánlatot, hátha szabad vagyok még aznapra.

Pin It on Pinterest