fbpx

Szente Kata Ceremóniamester

Szente Kata Ceremóniamester személyében egy rettentő kedves, segítőkész, mindenre odafigyelő hölgyet ismerhettem meg. Az első közös esküvőnkön minden a lehető legnagyobb rendben zajlott, ennek a nagy része Katának köszönhető. Ha kell, akkor kellő határozottsággal intézi az intéznivalót az esküvőn.

Katával a „munka”

Amint megérkezett Kata a helyszínre, rögtön el is kezdte az egyeztetést a helyszín személyzetével és velem is.

A polgári szertartást követő fotózást is rendben, humorosan, gyorsan, de nem kapkodva levezényelte, így az Ifjú Pár mindenkivel el tudta készíteni a számukra fontos fotókat. A fotózás is jó hangulatban telt.

Az éttermi bevonulást is előre megbeszéltük, ötleteltünk, hogy miként lenne a legjobb levezényelni és a hangulatot is fokozni. Úgy vélem, hogy elég jól oldottuk meg, hogy pontosan hogyan, az maradjon az én titkom. 🙂

A bevonulást követte a vacsora, ami alatt is végig figyelemmel kísérte a történéseket, hátha szükséges valamit intézkednie az Ifjú Pár, vagy épp a násznép kényelme érdekében.

Együtt élt a bulival

A szóban forgó esküvőn az Ifjú Pár egy igazán különleges nyitótánccal készült, az ehhez szükséges zene összevágására engem kértek fel, nagyvonalakban elmondták a nyitótánccal kapcsolatos koncepciót, de a tényleges meglepetés, vagyis egy Flashmob még előttem is rejtély maradt egészen az utolsó pillanatig.

Mint kiderült a Flashmob lényege egy, a násznép bizonyos tagjainak előre betanított táncrészlet volt a The Greatest Showman-ből. Ez a nyitótáncnak a harmadik „részére” volt ütemezve, amikor is egy jelre a ~110 fős nésznép nagyjából fele egyszerre befut a tánctérre és onnantól mindenki együtt táncol.

Ebben a pazar Flashmobban Kata is részt vett, teljesen együtt mozgott a násznép beavatott tagjaival, mindezt vidáman, mosolyogva, gyakorlatilag hidegrázósan pazar élményt okozott ez a Flashmob mindenkinek. Nem is szaporítom a szót, ha érdekel, nézd meg Te megad is: 

Elképesztően nagy élmény volt átélni ezt a nyitótáncot, ahogy láttam „életre kelni” az összevágott zenéket, végigizgulva azt, hogy minden ütem a helyére került-e.

A Flashmobot követően Kata ismét a kezébe vette az irányítást és a mikrofont is, beindítottuk a bulit, majd folytatta a szervezéssel járó háttérmunkát az összes szolgáltató legnagyobb örömére.

Kézben tudja tartani az egész esküvőt

A közös munka legfőbb jellemzője az volt, hogy sosem kellett Katát „keresni”, mindig ott volt, ahol lennie „kellett”. Ha épp egyeztetett valamit a párral, vagy a helyszín személyzetével, akkor a fejleményeket azonnal közölte velünk, azaz a többi szolgáltatóval is. Épp emiatt mindig mindenki tudta, hogy mi várható (torta, játék, ajándékozás, menyasszonytánc, stb.) és azt is, hogy pontosan mikor várható. Esküvői DJ-ként ez hatalmas segítség számomra is, és az egész estét kellően dinamikussá teszi az ilyen jó együttműködés. Reggel 6 óráig ki is tartott a buli és a násznép nagy része is.

Kata, a Lagzi Gazdi saját bemutatkozója

Íme a bemutatkozója saját szavaival, melyet a honlapján is megtaláltok.

„Szerencsés vagyok, mert 1983 májusában a 13-a éppen péntekre esett, amikor születtem. Egészen azóta nem hiszek semmilyen babonában, így az esküvői babonákban sem.

Idén már kétszer is elkaptam a menyasszonyi csokrot „munka” közben és még senki sem kopogtatott nálam eljegyzési gyűrűvel. Felháborító! Szóval ez is „bizonyíték”, hogy nálam a babonák nem működnek. De természetesen ismerem őket és elfogadom, hogy vannak.

De ami fontosabb: ismerem és elfogadom a menyasszonyok különböző „sztárallűrjeit”. És kiválóan ismerem a vőlegények típusait: a “miért kell ez a nagy felhajtás egyetlen napért” alapértelmezett kiadást, és a “legyünk már túl rajta” 2.0-ás verziót…De találkoztam már a különösen ritka, “hogyan rúgjunk be használhatatlanságig a nyitótáncra” változattal is.

Az eset érdekessége, hogy végül nem maradt el a nyitótánc és a násznép semmit sem érzékelt a történésből. Az egyik legfontosabb feladatom ceremóniamesterként, hogy a kellemetlen és lehetetlen helyzeteket is megoldjam.”

Ha elnyeri tetszésetek Szente Kata Ceremóniamester bemutatkozója, akkor a honlapján keresztül tudjátok felvenni vele a kapcsolatot: Szente Kata Ceremóniamester – Lagzi Gazdi. Ha pedig esküvői DJ-t is kerestek még a Nagy Napotokra, és szimpatikus, amit eddig rólam láttatok, akkor keressetek bizalommal, kérjetek egy személyre szabott árajánlatot, mindössze pár kattintással.

Pin It on Pinterest