fbpx

Agárdi Gábor – amennyire profi, annyira vagány esküvői fotós

A megfelelő esküvői fotóst megtalálni egyáltalán nem egyszerű feladat. Első körben kell, hogy tetszenek a képei, legyen jó felszerelése, mindenre felkészült legyen. Meg persze az sem árt, ha nem „horror áron” dolgozik. Agárdi Gábor árait nem ismerem, hiszen olyat ajánl, amit senki más. Vagy csak nagyon kevesen. Az biztos, hogy nem hétköznapi személyiség, fotósként sem lesz az. A képei is erről árulkodnak. Íme, amit tudni érdemes róla.

Feketében dolgozik

Ez elsőre furának tűnhet, de olvasd tovább, mindjárt értelmet nyer a ruha színe. Mi is a fotós feladata az esküvőn? Megörökíteni a pillanatokat. Ehhez mozognia (inkább szaladgálnia) kell egész este. Ha ezt fehér-, piros-, lila-, vagy rikító-zöld ingben tenné, akkor óhatatlanul is elvonná a násznép figyelmét. Ha csak a szemük sarkából is, de látják a fotós mozgását. Ezt küszöböli ki a fekete ruha. Szinte észrevétlen marad, mégis mindig máshonnan villan a vakuja. Ugye, hogy így máris érthető? Apró részlet, de mégis mennyire fontos. Ha valaki egy ilyen apróságra ekkora figyelmet fordít, képzelheted, hogy a fontos részletekkel mennyit foglalkozik.

(Ja, és bevállalja a full fekete ruhát a 40 fokos tűző napsütésre is. Mindezt Értetek.)

Gábor saját szavai

Bizonyára nem én vagyok az első (de remélem az utolsó) akitől árajánlatot kértek, így minden bizonnyal kaptatok már 60-600e Ft között mindent. A valós piaci ÁTLAG árak tekintetében itt találsz egy 2018-as tény adatokra vonatkozó felmérést: https://www.digilab.hu/mennyibe-kerul-egy-eskuvoi-szolgaltato-2018-as-arak/

illetve itt: https://www.digilab.hu/talaltam-egy-profi-fotost-az-eskuvomre-50-000-ft-ert/ egy kicsit viccesebben megközelítve részletesebb képet kaphatsz arról, hogy mitől olcsóbb vagy drágább egy fotós.

Szóval a ti feladatotok az lenne, hogy a képeim és a saját lehetőségeiteket ismerve tegyetek egy ajánlatot arra a munkára, amit vártok tőlem. Ezért is nagyon fontos, hogy pontosan leírjátok, mit szeretnétek.

Ha ez az összeg közel van az én önértékelésemhez, akkor örülünk. Ha sokkal alacsonyabb, akkor sajnos nem fogom tudni elvállalni a megbízást, ha pedig magasabb árat írtok, akkor én örülök ? ja nem, akkor az én áraim lépnek életbe

Remélem, belementek a játékba!

Ez a bemutatkozó tökéletesen jellemzi Gábor személyiségét. Vidám, vagány, de mégis rettentő profi. Élmény vele együtt dolgozni is.

Az esküvői szakmákra is rálát

Az esküvői fotózáson kívül rengeteg hasznos bejegyzést találsz esküvői fotós blogjában, amik mindegyike hasznos lehet az esküvőd szervezése során. Legyenek azok átlagárak, kimutatások. Nézz szét, olvasgass. Hidd el, megéri. Ezzel csak azt szeretném mondani, hogy ő nem „csak letudja a kötelező fotózást”, hanem kutat és tesz is azért, segítsen. Nektek is és a többi szolgáltatónak is.

Nincs más hátra, mint megnézni Agárdi Gábor esküvői fotós honlapját a további információkért, és bekövetni a Facebook oldalát annak érdekében, hogy ne maradj le semmiről!

Pin It on Pinterest