fbpx

Fenyődi Tamás – a vicces, talpraesett Nászmesteretek

Fenyődi Tamás ceremóniamesterrel még 2018-ban dolgozhattam együtt egy ismerősöm esküvőjén. Mindig megtiszteltetés, ha egy ismerősöm kér fel az esküvőjére DJ-nek. Amúgy is igyekszem segíteni mindenkinek, aki megkeres. Nekik viszont még nem volt kiválasztva a ceremóniamesterük. Azoknak, akiket akkor ajánlani tudtam volna, már foglalt volt a dátumuk. Így nem volt mit tenni, szakmai csoportokban kerestem nekik ceremóniamestert. És milyen jó, hogy így alakult. 

Egy határozott és humoros ceremóniamester

Az ismerősömék több ajánlat közül Tamás mellett döntöttek. Abban bíztam, hogy jól döntöttek. Az idő bebizonyította, hogy igen. Tamásról az első találkozásnál rögtön kiderült, hogy rutinos, határozott és kommunikatív. Ezek a legfontosabb szempontok szakmai szemmel, így megnyugtató tényként vettem tudomásul, hogy jó kezekben lesz ez az esküvő is. Saját-, és a szakmában is jónak számító mikrofonja van, amit remekül használ, így mindenki hallott mindent az esküvőn. Nem volt sok és nem is volt kevás a szereplése az este folyamán, pont annyi, amennyi kellett. 

Programok

A vacsora előtt egy történetben mesélte el az ifjú pár találkozását. Ez a történet rettentő vicces, ugyanakkor hatásos és szívhez szóló is volt egyben. Ezt azért nem mindenki tudja így elmesélni. Nem volt túlzóan hosszú, épp addig tartott, ameddig kellett. Folyamatosan, változatosan és érdekesen beszélt, így a figyelmet mindig fent tudta tartani.

Ezen felül még számos ötlet, program és játék is van a tarsolyában, úgyhogy vele biztosan nem fog unatkozni senki az esküvőn. Persze, ha olyan a hangulat, akkor még véletlenül sem szakítja meg a bulit. Viszont, ha netán leülne a hangulat valamiért, akkor rögtön fut és intézkedik.

Bemutatkozó

Fenyődi Tamás bemutatkozója, saját szavaival:

Az esküvő megszervezése nem mindennapi feladat, hiszen szeretnétek felejthetetlenné tenni a nagy napot, de nehéz kiigazodni, illetve kitalálni hogy mit érdemes megvalósítani a sok kínálkozó ötletből, egyáltalán hogyan is álljatok neki az esküvői részleteinek tervezéséhez. Elsődleges feladatom, hogy segítek az esküvő előkészítésében, illetve a forgatókönyv megírásában, természetesen szem előtt tartva az igényeiteket és a stílusotokat. Az esküvő a Ti napotok, ennek a napnak Ti vagytok a főszereplői, egyszeri és megismételhetetlen pillanatokat fogtok átélni, és hogy ezek a pillanatok valóban csodásak és felejthetetlenek legyenek én ott leszek veletek, hogy segítségemmel valóban így alakuljon.

Minden esetben fontos, hogy legyen egy személy aki az esküvő folyamán összefogja, irányítja a vendégeket, kommunikál a szolgáltatókkal (fotó, videó, zenekar, étterem stb.), hogy minden gördülékenyen történjen és nektek csak felhőtlen szórakozásról és jókedvről szóljon a nagy nap.

Az esküvők világában már 2005 óta tevékenyen részt veszek, így az évek során megtapasztalhattam, hogy mitől lesz igazán emlékezetes egy esküvő, illetve mit érdemes ceremóniamesterként megvalósítani, hogy egy nagy, fergeteges buli legyen, melyet évek múlva is emlegetni fogtok.

Számos szolgáltatóval megismerkedtem az évek alatt és bátran mondhatom, hogy kivétel nélkül baráti jó kapcsolatot sikerült kialakítani, mely szerintem elengedhetetlen a kellemes, vidám környezethez és minőségi munkához.

Tamással az esküvőn

Remekül együttműködik az összes szolgáltatóval, mindig tudta mindenki, hogy épp mi a feladat, vagy mi fog következni. Ha kell, akkor játszik egy vicceset, ha pedig az kell, hogy fokozódjon a hangulat, akkor azért is megtesz mindent. És valóban kitesz magáért. Vele jó kezekben lesz az esküvőtök.

Röviden összefoglalva Fenyődi Tamás Ceremóniamester tényleg remek ember és egyben remek szakember is, kérjetek tőle ajánlatot a honlapján keresztül, remélem, hogy még épp szabad neki a Nagy Napotok dátuma.

Pin It on Pinterest