fbpx

Gémesi Gergő Ceremóniamester – „Hogy csak magatokra kelljen figyelni”

Gergővel még 2018 nyarán találkoztam egy esküvőn, a Htel Gottwald-ban, Tatán. A pár talált rá Gergőre, és az első telefonos beszélgetésből, meg a megküldött forgatóköynből számítani lehetett rá, hogy profi kézben lesz ez az esküvő is. Igazán különleges és kreatív ötletei vannak, amiből az esküvőn mutatott is néhányat. Szuper hangulatú esküvőt varázsoltunk. Jöjjön hát az, amit tudjé érdemes Gémesi Gergő Ceremóniamesterről.

Az esküvő Gergővel

Gyakorlatilag mindent kézben tartott. A szlogenje („Hogy csak  magatokra kelljen figyelni„) magáért beszél és teljes mértékben igaz. Mindent elintézett, amit el kellett, így a pár valóban felhőtlenül élvezte a Nagy Napjukat. Pazar humorát minden megszólalásában csillogtatta, hatalmas mosolyt csalva mindenki arcára. A poénjai nem voltak erőltetettek egyáltalán, mindegyik a helyén volt. Rég nevettem annyit egy esküvőn, mint aznap.

Nem szívbajos

Elmondok egy érdekes történetet, ami az esküvői fotósok körében a mai napig szállóige. Az volt az ötlet, hogy akit az esküvőn rajtakap, hogy „telefonozik”, akkor egy feladatot végre kell hajtania. Gyakorlatilag viccesen akarta motiválni az esküvőn résztvevőket, hogy a pillanatnak éljenek, ne pedig a közösségi médiának. Egyre gyakrabban találkozhatunk ilyesmivel az esküvőn, viszont ennyire viccesen és kreatívan megvalósítva meglehetősen ritkán.

Tehát a feladat: ha férfi telefonozik, akkor 10 fekvőtámasz, ha hölgy, akkor meg kell innia egy pálinkát. Az este egy megfelelő pontján elő is vette a „bűnösöket”. 1 férfi vendéget és 1 hölgyet kapott rajta. Meg is volt a 10 fekvőtámasz és az 1 pálinka is. Viszont azt is látta ám, hogy a felkért fotós is telefonozott egyszer, és vele is megcsináltatta a fekvőtámaszokat. Eleinte nem akarta senki elhinni, viszont annyira jókor jött elő ezzel a feladattal és annyira vidám volt a hangulat, hogy simán teljesítette.

Ez csak egy kiragadott, de annál jobb példa arra, hogy Gergővel valóban laza, humoros és tényleg felejthetetlen lesz az esküvőtök.

Gergő saját szavai

Íme a bemutatkozója saját szavaival, melyet a honlapján is megtaláltok.

Ha egy mondatot kellene mondanom, akkor azért vagyok, hogy kiszínezzem az esküvőtöket. A színeket természetesen ti választjátok meg, hisz olyanná alakítjuk, amilyenné megálmodtátok.

[…]

Nyolc éven át dolgoztam rádiós műsorvezető-szerkesztőként, valamint számtalan eseménynek, rendezvénynek voltam fellépője, műsorvezetője, házigazdája. Ezen alkalmakon megtanultam, hogyan kell kommunikálni az emberekkel, hogyan kell egy programot levezetni, a váratlan helyzetekre hogy kell reagálni. Ez folyamatos figyelmet és jelenlétet igényel, úgymond „együtt kell élni” az eseményekkel.

Gyermekkorom óta szerepelek színpadon, határon innen és túl, folyamatosan gyakorlom az amatőr színészmesterséget is, mely gyakorlatot adott a nagyszámú közönség előtti közreműködéshez. Sok éves rendezvényszervezői tapasztalatommal pedig mindez kiegészül, hogy ötletekkel, tanácsokkal segítsek az esküvőre készülő pároknak. A Ceremóniamester feladata ugyanis nem csupán az, hogy egy-egy programot felkonferáljon. Egész nap nyomon követi az eseményeket, levezényli a programokat, a váratlan helyzetekre higgadtan reagál.

Ezt természetesen megelőzi a pár igényeinek felmérése, egyeztetés az elképzelésekről és a forgatókönyv összeállítása a kérések alapján. Egy ilyen komplex szolgáltatást tudok nektek ajánlani, maximális odafigyeléssel és gondossággal. Mindezt nyugodt, oldott hangulattal teszem, mert szeretek emberekkel foglalkozni és az a célom, hogy a párok egy emlékezetes napot élhessenek meg egymással és meghívott vendégeikkel.

Ha szimpatikusnak találjátok Gémesi Gergő ceremóniamestert, akkor a honlapján sok-sok hasznos infót megtaláltok és ott rögtön fel is tudjátok venni vele a kapcsolatot. Remélem, hogy még szabad neki az esküvőtök dátuma.

Pin It on Pinterest