fbpx

Matuk Bálint ceremóniamester – Az esküvőtök magyar hangja

Egy ceremóniamester, aki valóban a segítésgetekre lesz. Rá bátran rábízhatjátok az esküvőtök teljes koordinálásást. Ezen felül hatamlas segítség lesz a szervezésben is.

Bálintot régebb óta ismerem. Első közös esküvőnk még 2017-re nyúlik vissza, Nagybörzsönyben a Malomkert Panzió és Rendezvényhelyszínen dolgoztunk együtt egy közös ismerősünk esküvőjén. Bálint már akkor is nagyon népszerű ceremóniamesternek számított, hiszen elég hamar betelik a naptára. A szombati időpontjai gyorsan elfogynak, nem ritka nála sem a pénteki dátum. Azóta már többször dolgoztunk együtt. Volt úgy, hogy külön-külön talált meg minket az ifjú pár, de arra is volt példa, hogy közös ismerőseink kerestek meg minket. Ők nem is gondolkodnak máson, mint a mi megszokott párosunkon.

Az esküvő vele

Időben érkezik a helyszínre, elegáns megjelenése mellett határozott kiállásának köszönhetően a násznép szinte rögtön tudja, hogy jó kezekben vannak, jó hangulatú lesz az esküvő. Pont annyira humoros, amennyire kell. Nem vágyik a szereplésre, nem ő lesz a középpontban, hisz ez nem az ő reszortja. Viszont minden fontos esemény előtt tájékozódik, megy, kérdez, intézkedik. Rengeteg háttérmunkát végez. Sőt, volt rá példa, hogy hajnalban még sofőrködött is.

Ezen felül a forgatókönyvei magukért beszélnek: minden fontos információ benne van, érthető, átlátható, kiválóan használható. Ez a szolgáltatóknak egy nagyon fontos szempont, hiszen a forgatókönyvből tudunk előre felkészülni. Minél alaposabb egy forgatókönyv, annál jobb. Bálinté ebből a szempontból is tökéletes.

Ha történés van, akkor időben és megfelelően szól nekünk, szolgáltatóknak. Mindig fel tudunk készülni a közelgő eseményre. Legyen ez a nyitótánc, menyasszonyi torta, menyasszonytánc, vagy bármi meglepetés. Ez azért is fontos, mert így biztos, hogy minden fontos mozzanat meg lesz örökítve. DJ szempontjából pedig pontosan tudom, hogy meddig kell még fenntartsam vagy fokoznom a hangulatot. Ez megnyugtató, ennek köszönhetően tudok tervezni, amivel még egy kis plusz tudunk hozzáadni az esküvőhöz.

Bálint programjai

Az összes programja a helyén van. Ezt úgy értem, hogy pont annyit szerepel, amennyit kell. Sem többet, sem kevesebbet. Biztosak lehettek benne, hogy a tarsolyából kiválasztja Veletek a megfelelő programokat az esküvőre, ami még színesebbé és igazán felejthetetlenné teszi a Nagy Napotokat.

Az a tapasztalat, hogy mindent helyzetben felismeri azt, hogy mire van szükség. Ha kell, akkor felpörgeti a hangulatot, de ha az kell, hogy pihenjünk, akkor egy vicces, vagy szívhez szóló játékkal foglalja le a násznépet. Az biztos, hogy a bulit még véletlenül sem szakítja meg, ha jó a hangulat. 

Bemutatkozója saját szavaival

„Elegáns megjelenés, közvetlen, emberi stílus, humor és alkalmazkodóképesség jellemezi a személyiségemet, amelyek segítségével hiteles ceremóniamesterként teszem felejthetetlenné az esküvőtöket.

Túl sok időt, energiát és pénz áldoztok arra, hogy a nagy napotok tökéletes legyen. Ugye Ti sem akarjátok, hogy a felhőtlen boldogság helyett a váratlan helyzetek megoldásán, a vendégek irányításán és a forgatókönyv betartásán kelljen aggódnotok? Na, erre ott vagyok én! 🙂

Bálinttal a Facebook oldalán keresztül tudjátok felvenni a kapcsolatot. Minél előbb keressétek fel, hiszen valóban rettentő gyorsan telik a naptára!

Pin It on Pinterest