fbpx

Várallyai Ottó ceremóniamester, aki tényleg éli a bulit. Az igazi Bulimester!

Még 2018. őszen, Baján először dolgoztam együtt Várallyai Ottó ceremóniamesterrel. Az az esküvő is fantasztikusra sikeredett, ez nagyban köszönhető neki is. Számos programmal készült, amivel nem megállította a bulit, hanem hozzájárult a fergeteges hangulathoz. Ja, és annyi kellékkel is készül, hogy egy nagy asztalra alig fér el. A násznép imádni fogja.

Sokoldalú, de nem túlzottan

Találkoztam már olyan szolgáltatóval, aki mindennel IS foglalkozik. Mindezt egyszerre. Nyilván ez csak az adott szolgáltató gondolta így, a valóság mást mutatott. Ottónál úgy tapasztaltam, hogy pont annyit segít, amennyit kell. Segít a szervezésben és a koordinálásban is, amellett pedig a műsor-vezetői affinitásának köszönhetően valódi ceremóniamester lesz az esküvőtökön. Vezényel, konferál, szórakoztat, megnevettet. Kell ennél több?

Nem hiszem, hogy annyira beleszólna, hogy Ti mit-hogyan terveztek, de az biztos, hogy rengeteget látott már ő is, megvan a kellő tapasztalata ahhoz, hogy valóban a segítségetekre legyen. Kérdezzetek tőle, hátha lesz egy jobb ötlete! Ha nem tud jobbat mondani, akkor megnyugodhattok, hogy jól gondolkodtok.

Ja, és nem mellesleg, olyan bulit csap, hogy emlegetni fogja mindenki. Ehhez persze kell egy jó násznép és egy esküvői DJ is. Ha ez adott – márpedig remélem, hogy adott -, akkor Veletek együtt fogja élvezni a bulit is.

A Bulimester

Így nevezi meg magát a honlapján. Jobb megnevezést nem is találhatott volna magára. Ez az egy szó teljesen jól jellemzi, hogy mennyire kitesz a jó hangulatért. Végig a táncparkett közelében van, gyakran be is áll bulizni. Na nem úgy, hogy magára vonja a figyelmet, vagy hogy ő legyen a középpontban. Sokkal inkább együtt él a lagzival, a bulival. És ezt igazán remekül csinálja. Higyjétek el, láttam már az ellenkezőjére is példát.

A party-kellékeiről még nem is beszéltem. Kalapok, maszkok, szemüvegek, ruhák, minden. Akkora armadája van, hogy a szelfigépek nem fogják győzni a sok mosolygós és vicces fotót. Na meg persze jut belőlük bőven a táncparkettre is. Rengeteg jó kép készült már ezekkel is, biztos vagyok benne, hogy mutat párat, ha felkeresitek.

A közös munka

Jó vele dolgozni. Jól bánik a mikrofonnal. A forgatókönyve is jó, átlátható, könnyű belőle tervezni. Mindig tudta az összes szolgáltató, hogy mikor és mire kell készülni. Ezen felül persze időben szólt is, mindenkinek. Segít a megfelelő zenék improvizálásában is az esküvőn, hiszen ott derül ki igazán, hogy épp mire van szükség egy adott programhoz. Szakmai szemmel csak jót tudok róla mondani. 

Ottó saját bemutatkozója

Íme a saját szavai, honlapjáról, hozzátok:

Egy esküvő olyan, mint egy díszletekkel, kosztümökkel megálmodott csodás, zenés színházi előadás, amiben ti vagytok a főhősök és a vendégek a szereplők. Mindegy, hogy klasszikus, egyedi, modern, elegáns, vagy házibuli hangulatú lagziban gondolkodtok, szinte biztos vagyok abban, hogy felejthetetlen esküvőt szeretnétek.

Viszont az már egyáltalán nem mindegy, hogy ki lesz az, aki az igényeiteknek megfelelően összeállítja a Nagy Napotok forgatókönyvét, szervezi, majd levezeti eseményeit!

[…]

Amikkel még színesebbé tehetem az esküvőtöket, illetve segítséget nyújthatnak az előkészületek során:

– esküvőszervező program,
– az elmúlt évek tapasztalatából összeállított forgatókönyv segédlet,
– esküvői tradíció és babona gyűjtemény,
– kommunikációs segédletek: szülőköszöntő, fogadalomtétel, pohárköszöntő, estmegnyitó, stb…
– 300 különféle eseményválogatás,
– közel 400 fajta játék lagzira, legény-, és leánybúcsúra,
– jelmezek és partikellékek a vidám hangulat fokozása érdekében: 100 féle kalap, bőröndnyi paróka és egyéb apróságok
– és 9 különböző csomag, melyek közül az igényeiteknek megfelelően tudtok választani, a klasszikus esküvőtől a szervezésig.

Ugye nem kell már semmit hozzátennem?! Ha szimpatikusnak találjátok, akkor Várallyai Ottó Ceremóniamesterrel a honlapján tudjátok vele felvenni a kapcsolatot.

Pin It on Pinterest