fbpx

Petneházy Club Hotel, esküvőre tökéletes!

Petneházy Club Hotel, esküvőre tökéletes!

A Petneházy Club Hotel esküvő helyszínének tökéletes választás lehet. Könnyen megközelíthető, de mégis csendes környezetben helyezkedik el, nem fog zavarni senkit a hangoskodás, ami egy jó esküvő természetes velejárója.

Elhelyezkedés, Infrastruktúra

A Petneházy Club Hotel Budapesten, a II. kerületi Feketefej utcában található. Csendes, természetközeli környezetben, füves-fás terület veszi körül, emiatt cseppet sem városias, ugyanakkor minden forntos infrastruktúra rendelkezésre áll.

Bőséges parkolóhellyel rendelkezik, és könnyen pakolható is a több gazdasági bejáratának köszönhetően. Ez utóbbi nyilván a szolgáltatóknak fontos szempont, nekik viszont nagy segítség.

Több teremmel, külső fotós-, és szertartáshelyszínekkel, 45 faházában bőséges szálláshellyel is rendelkezik, így tényleg minden adott hozzá, hogy egy pazar esküvőt szervezzetek itt.

Termek

A főbejárattal szemben található a Panoráma terem. Nevét a körben elhelyezkedő ablakairól kapta, ahonnan a mesés budai hegyekben gyönyörködhetünk. A Panoráma terme légkondicionált, körasztalosan, tánctérrel együtt 90 fős eskvüvőnek tud helyt adni a terem, kényelmesen.

Az alsó szinten található a Teraszos Körterem. Ez egy nagyobb légterű, szintén körben ajtós terem, ami akár 130 fős násznép befogadására is képes, tánctérrel együtt. Az összes ajtó kinyitásával szinte telnesen egybenyitható a körben elhelyezkedő teraszzal, sőt ez a terasz még sátorral be is fedhető. Fedetten ez a kialakítás akár 250 fős násznépnek is kényelmes helyet biztosít.

 

Ételek

Az esküvői menü a Petneházy Club Hotelben finom és bőséges. Ránk, esküvői szolgáltatókra igaz az, hogy évente 20-30 alkalommal esszük ugyanazt az esküvői menüt. Emiatt igen kritikusak tudunk lenni a „szokásos esküvői menüvel” kapcsolatban, talán jobban érezzük, hogy jobban-, avagy kevésbé jobban sikerült elkészíteni az ételeket. A Petneházy Club Hotel jól vizsgázott minden alkalommal, kimondottan ízletes és finom az esküvői menüjük, és a desszertek is isteniek.

Szállás

A Petneházy Club Hotel szálláslehetőséget is biztosít az Ifjú Párnak és a Násznépnek egyaránt. A főépületben 28m2 alapterületű, 2 fős apartmanokban val lehetőség kipihenni az esküvő fáradalmait. Az apartmanokból pazar kilátás nyílik a budai hegyekre.

Az apartmanokon felül találunk még 45 db 4-, illetve 6 fős faházat a Petneházy Club Hotel területén. Minden faház franicaágyas hálószobával, beépített finn szaunával, valamint fedett terasszal rendelkezik. Ezen teraszról az előbb is említett budai hegységben gyönyörködhetünk.

A Petneházy Club Hotel az én szememmel

Közzéteszek néhány saját fotót, amit a legutóbbi esküvőn (2020) fotóztam. A profi fotóstól távol állok, de bízom benne, hogy ezek a képek is vissza tudják adni a teraszos körterem kellemes hangulatát.

Kapcsolat

Az esküvőtökkel egyeztetni a Petneházy Club Hotel honlapján tudtok, ahol még rengeteg hasznos információt is találhattok azon kívül, amit itt lerítam.

Arra is bíztatnálak, hogy olvassétok el a további esküvői tippjeimet, hátha tudok még hasznos információval szolgálni azért, hogy valóban tökéletes legyen az esküvőtök.

Ha pedig még esküvői DJ-t is kerestek a Nagy Napotokra, akkor kérjetek tőlem is ajánlatot, hátha szabad vagyok még aznapra.

Szente Kata Ceremóniamester

Szente Kata Ceremóniamester

Szente Kata Ceremóniamester személyében egy rettentő kedves, segítőkész, mindenre odafigyelő hölgyet ismerhettem meg. Az első közös esküvőnkön minden a lehető legnagyobb rendben zajlott, ennek a nagy része Katának köszönhető. Ha kell, akkor kellő határozottsággal intézi az intéznivalót az esküvőn.

Katával a „munka”

Amint megérkezett Kata a helyszínre, rögtön el is kezdte az egyeztetést a helyszín személyzetével és velem is.

A polgári szertartást követő fotózást is rendben, humorosan, gyorsan, de nem kapkodva levezényelte, így az Ifjú Pár mindenkivel el tudta készíteni a számukra fontos fotókat. A fotózás is jó hangulatban telt.

Az éttermi bevonulást is előre megbeszéltük, ötleteltünk, hogy miként lenne a legjobb levezényelni és a hangulatot is fokozni. Úgy vélem, hogy elég jól oldottuk meg, hogy pontosan hogyan, az maradjon az én titkom. 🙂

A bevonulást követte a vacsora, ami alatt is végig figyelemmel kísérte a történéseket, hátha szükséges valamit intézkednie az Ifjú Pár, vagy épp a násznép kényelme érdekében.

Együtt élt a bulival

A szóban forgó esküvőn az Ifjú Pár egy igazán különleges nyitótánccal készült, az ehhez szükséges zene összevágására engem kértek fel, nagyvonalakban elmondták a nyitótánccal kapcsolatos koncepciót, de a tényleges meglepetés, vagyis egy Flashmob még előttem is rejtély maradt egészen az utolsó pillanatig.

Mint kiderült a Flashmob lényege egy, a násznép bizonyos tagjainak előre betanított táncrészlet volt a The Greatest Showman-ből. Ez a nyitótáncnak a harmadik „részére” volt ütemezve, amikor is egy jelre a ~110 fős nésznép nagyjából fele egyszerre befut a tánctérre és onnantól mindenki együtt táncol.

Ebben a pazar Flashmobban Kata is részt vett, teljesen együtt mozgott a násznép beavatott tagjaival, mindezt vidáman, mosolyogva, gyakorlatilag hidegrázósan pazar élményt okozott ez a Flashmob mindenkinek. Nem is szaporítom a szót, ha érdekel, nézd meg Te megad is: 

Elképesztően nagy élmény volt átélni ezt a nyitótáncot, ahogy láttam „életre kelni” az összevágott zenéket, végigizgulva azt, hogy minden ütem a helyére került-e.

A Flashmobot követően Kata ismét a kezébe vette az irányítást és a mikrofont is, beindítottuk a bulit, majd folytatta a szervezéssel járó háttérmunkát az összes szolgáltató legnagyobb örömére.

Kézben tudja tartani az egész esküvőt

A közös munka legfőbb jellemzője az volt, hogy sosem kellett Katát „keresni”, mindig ott volt, ahol lennie „kellett”. Ha épp egyeztetett valamit a párral, vagy a helyszín személyzetével, akkor a fejleményeket azonnal közölte velünk, azaz a többi szolgáltatóval is. Épp emiatt mindig mindenki tudta, hogy mi várható (torta, játék, ajándékozás, menyasszonytánc, stb.) és azt is, hogy pontosan mikor várható. Esküvői DJ-ként ez hatalmas segítség számomra is, és az egész estét kellően dinamikussá teszi az ilyen jó együttműködés. Reggel 6 óráig ki is tartott a buli és a násznép nagy része is.

Kata, a Lagzi Gazdi saját bemutatkozója

Íme a bemutatkozója saját szavaival, melyet a honlapján is megtaláltok.

„Szerencsés vagyok, mert 1983 májusában a 13-a éppen péntekre esett, amikor születtem. Egészen azóta nem hiszek semmilyen babonában, így az esküvői babonákban sem.

Idén már kétszer is elkaptam a menyasszonyi csokrot „munka” közben és még senki sem kopogtatott nálam eljegyzési gyűrűvel. Felháborító! Szóval ez is „bizonyíték”, hogy nálam a babonák nem működnek. De természetesen ismerem őket és elfogadom, hogy vannak.

De ami fontosabb: ismerem és elfogadom a menyasszonyok különböző „sztárallűrjeit”. És kiválóan ismerem a vőlegények típusait: a “miért kell ez a nagy felhajtás egyetlen napért” alapértelmezett kiadást, és a “legyünk már túl rajta” 2.0-ás verziót…De találkoztam már a különösen ritka, “hogyan rúgjunk be használhatatlanságig a nyitótáncra” változattal is.

Az eset érdekessége, hogy végül nem maradt el a nyitótánc és a násznép semmit sem érzékelt a történésből. Az egyik legfontosabb feladatom ceremóniamesterként, hogy a kellemetlen és lehetetlen helyzeteket is megoldjam.”

Ha elnyeri tetszésetek Szente Kata Ceremóniamester bemutatkozója, akkor a honlapján keresztül tudjátok felvenni vele a kapcsolatot: Szente Kata Ceremóniamester – Lagzi Gazdi. Ha pedig esküvői DJ-t is kerestek még a Nagy Napotokra, és szimpatikus, amit eddig rólam láttatok, akkor keressetek bizalommal, kérjetek egy személyre szabott árajánlatot, mindössze pár kattintással.

OltárElőtt.hu – Esküvői dekor kellék kölcsönző

Manapság egyre gyakrabban választják a párok azt a megoldást, hogy szeretnének mindent kézben tartani, maguk intézni mindent és amit csak lehet kivitelezni is. Ide tartozik mára már a dekoráció is.

Az, hogy a pár maga szeretné a saját esküvőjét feldekorálni, nem feltétlen az anyagiakról szól. Bár a volumentől függően jelentős tétel is lehet a dekoros munkadíja, amit a saját felrakással meg lehet spórolni. Legtöbbször azonban sokat jelent a párnak, vagy a családnak, a barátoknak, hogy közösen összefogva együtt tesznek hozzá a közös végeredményhez.

Rólunk

Ennek szellemében nyitottuk meg esküvői dekoráció kellék kölcsönzőnket, az országban elsőként haladva a korral webáruház formájában.

A rendeléseket és bérléseket egyedül álló saját fejlesztésű szoftver megoldásunk fogja össze két cél érdekben. Egyrészt, hogy az emberi tényezőt kizárva ne legyenek hibák a nagyobb mennyiségű rendelések esetében sem. A másik pedig, hogy a foglaltságról akkor is bárki tájékozódhasson, ha az ügyfélszolgálat már nem dolgozik.

Az utóbbi időben pedig számos megvásárolható esküvőhöz köthető és party kellékkel, valamint dekorosoknak és rendezvény helyszíneknek szánt catering textíliával is bővítettük a szolgáltatásainkat.

Amit nálunk megtalálsz

Bérelhető dekor kellékek

Bérelhető kellékeink közzé azok tartoznak, melyeket újra lehet használni, újra ki lehet adni. Ilyenek a székszoknyák, masnik, terítők, fényfüzérek, vázák…stb

Megvásárolható party kellékek

Ide tartozik minden, amit nem lehet újra kiadni. Lampionok, papír szalvéták, méretre vágható asztali futók, lufik…stb

Éttermi catering textíliák

A legalapvetőbbek; fehér spandex székszoknyák, táblaasztal terítők, könyöklő és körabroszok, szatén-selyem masnik és futók rendelhetők.

A teljes kínálathoz tekintsd meg webáruházunkat.

Hol vagyunk?

Átvételi pontunk az ország közepén, Érden található. Érd abból a szempontból remek helyen fekszik, hogy az ország minden irányából elérhető távolságban vagyunk, de a legforgalmasabb fővárostól is csak 18 perc az út autóval.

Bemutatóterem

Érden található bemutatótermünk is, ahol ügyfélfogadási időben kellékeinkből 1-1 darabot meg tudsz tekinteni, hogy a szín, vagy az anyag, esetleg a méret megfelelő lesz-e számodra.

Hogyan működünk?

Oldalunkat úgy alakítottuk ki, hogy minden információt megkapj a rendelés leadása közben.

Az összes létező felmerülő kérdést Vásárlói és bérleti tájékoztatónkban gyűjtöttük össze azok válaszaival.

Itt olvashatsz a kellékek foglaltságáról, a rendelés leadásának menetéről, az átvételről, a vissza hozatalról, a fizetésről, a kaucióról és sok egyébről.

Ezen információkat a webáruházunk a rendelés leadásának folyamataként is megjeleníti.

Angyalkert Tábor, Cserhátszentiván: Angyali esküvői helyszín, 10/10

Angyalkert Tábor, Cserhátszentiván: Angyali esküvői helyszín, 10/10

Nemrégiben volt szerencsém esküvői DJ-ként zenélni az Angyalkert Táborban, Cserhátszentivánon. Ez a varázslatos természetközeli esküvői helyszín 2014 óta fogad esküvőket is, ez idő alatt annyi rutint szerzett az üzemeltető család, hogy mindenkinek bátran tudom ajánlani. Íme az Angyalkert Tábor egy esküvői DJ szemével.

Természetközeli

Varázslatos környéken fekszik az Angyalkert Tábor. Cserhátszentiván, és maga a tábor is egy igazi ékszerdoboz a Cserhát dombságban. Könnyen és jól megközelíthető, az ide vezető utak is jók. Számos kikapcsolódási lehetőség közül lehet választani a gyerekek részére, többek között: homokos röpi pálya, lengő teke, ping-pong asztal, csocsó asztal, társasjátékok is vannak a táborban.

A tábor tökéletesen bele illik a könyező természeti adottságokba. Szinte minden eleme fából készült, így pazar látványt nyújt mind a főépület, mind pedig a faházak és bútorok is.

Az infrastruktúra itt rendben van, minden adott, ami kell. Könnyen megközelíthető és kellő mennyiségű parkolóhely, bőséges áramforrás, kellő számú férőhely és nemenként elkülönített zuhanyzó, mosdó.

Helyszínek

Az Angyalkert Tábor területén minden programra van egy alkalmas helyszín. Van egy kellemes mező, ahol a polgári és egyházi szertartást is meg lehet tartani. Ezt a füves placcot a faházak veszik körbe, van rajta egy hangulatos és szép fa, mellette van az eredeti mongol jurta is. Cserhátszentiván temploma is közel van, át lehet sétálni, ha az egyházi szertartást templomban szeretnétek megtartani.

Van egy épített, és rettentő hangulatos kilátó is a tábor területén. Itt is tartható a polgári szertartás is, de a kilátó alkalmas a menyasszonyi csokor, vagy a harisnyakötő dobásra is. Csak a kreativitás szabhat határt a helyszín kihaszálásának.

Ráadásul, a helyszín rendelkezik kismillió kilométer fényfüzérrel is, így minden helyszín, minden szertartás szinte saját erőből megtartható naplemente után, este is. Ez is ritkaságnak számít.

A vacsora és a buli helyszíne egy kellően nagy, teljesen fedett terasz, ahonnan a többi helyszín és a mosdó is könnyen megközelíthető. A hideg probléma lehet, de az eső és egy kis szél egyáltalán nem befolyásol semmit. Rosszabb esetben a főépületben is van elegendő hely a vacsorához és a bulihoz is.

Szállás

A tábor területén van 8 darab, félig földbe süllyesztett faház, egyenként 5 fő befogadására képes. Ezen kívül van egy eredeti mondog jurta is, ahol további 8 fő kényelmesen aludhat az esküvő után. Emellett a főépületben további 6 fő tud megszállni. Így ha jól számolom, akkor 54 fő a helyszínen, a többiek pedig a környékbeli szálláshelyeken tudnak aludni. Ritka az, hogy egy természetközeli esküvői helyszínen ennyi szálláshely is rendelkezésre áll.

Ételek

Az ételektől dobtam egy hátast. Gyakran beszéljük a „szakmán belül”, hogy milyen jó lenne néha nem a „sima esküvői menüt enni”. Természetesen mindannyian megértjük és el is fogadjuk, hogy az esküvőhöz hozzá tartozik az új-házi tyúkhúsleves, a pörkölt, a sültes tál és a töltött káposzta is. Mi szolgáltatóként évente 20-30 alkalommal esszük ezt a menüt. Van ahol finomabb, van, ahol „átlagos”. Ez így van rendjén.

Vannak viszont azok az esetek és esküvői helyszínek, ahol mernek valami újat, valami mást is ajánlani. Többek közt ilyen az Angyalkert Tábor is.

Vendégvárás

Már az első alkalommal, amikor ott voltam, furcsállottam, hogy a vendégvárásra szánt falatokat még a fotósnak le kellett fényképeznie a konyhában, ami meglehetősen ritka. Először nem értettem, aztán kihozták a konyhából ezt:

Angyalkert Tábor Cserhátszentiván, vendégváró falatkák egy hatalmas fatálon

Egyből minden világossá vált. Láttam már sok szép tálalást, kóstoltam sok finom vendégváró falatkát, de ilyet még nem láttam és nem ettem. Ebből is látszik, hogy egy igazi család üzemelteti az esküvői helyszínt, minden apróságra oda van figyelve, és rettentő ízlésesen van tálalva. És még csak a vendégvárásnál jártunk, kérdeztem magamban: mi lesz még itt?

Vacsora

A vacsora menü is egyenesen pazar. Az esküvőn 4, ismétlem négy féle gyümölcslevesből és svédasztalos főfogásból állt. A négy féle gyümölcslevesre a különböző ételérzékenységek miatt volt szükség. Ebből 1 volt melegen, a többi hidegen tálalva. Mit ne mondjak, a 40 fokos kánikulában életmentő volt, szinte szó szerint.

A svédasztalon is megtalálható volt minden, mi szem-szájnak ingere. Sült-, grillezett-, és rántott húsok, több féle gondosan, háziasan elkészített köret, szószok, saláták. A főfogások közül mindenki meg fogja találni a kedvencét.

Biztos vagyok benne, hogy ha szeretnétek, akkor az Angyalkert Táborban is elérhető a hagyományos esküvői menü is. Azonban egyáltalán nem baj, ha valaki mer valami mást, valami újat ajánlani.

Éjféli menü

Éjfélkor, frissen sütött, meleg és ropogós kenyérlángost szolgáltak fel. 5 különböző ízben. Bámulatos ötlet volt, és rettentő finom is. Lehetett érezni már a fogásán, hogy ez bizony percekkel azelőtt lett kivéve a sütőből. És az ízvilág, egyszerűen fenomenális.

Angyalkert Tábor az én szememmel

Íme néhány saját kép a táborról. Nem tudtam mindent végig fotózni (még), meg nem is ez a feladatom. Ettől függetlenül próbáltam megörökíteni az esküvői helyszínt a satáj szemszögemből. Bízom benne, hogy az amatőr képeimből is átjön Nektek a tábor varzslatos hangulata és segíteni tudnak a helyszín kérdésének eldöntésében.

Azt is fontos megemlítenem, hogy a szolgáltatói szempontoknak is maximálisan megfelel ez az esküvői helyszín. Könnyen megközelíthető, van külön szolgáltatói parkoló is, és a bepakolás kényelmes. Esküvői DJ-ként bőven elfértem a zenészek számára kialakított kis emelvényen, áramforrás is van a közelben. Még arra is gondolt az üzemeltető család, hogy a konnektorokat „eldugja”, így még kevésbé látszik a kábelezés. Ezek a részletek, ez a gondos odafigyelés teszi igazán egyedivé az Angyalkert Tábort.

Kapcsolat

Az Angyalkert Tábor honlapján tudtok tovább nézelődni és tájékozódni az árakról és a lehetőségekről. Abban biztos vagyok, hogy ha ezt az esküvői helyszínt választjátok, akkor mindenben a segítségetekre lesznek azért, hogy valóban felejthetetlen emlékeket őrizzetek az esküvőtökről.

Esküvő a Szepi Fogadóban

Esküvő a Szepi Fogadóban

Sokat hallottam már a Szepi Fogadóról, mint esküvői helyszínről. Több ismerősöm is volt már itt esküvőn vagy céges rendezvényen. Sőt, szolgáltatókkal is beszéltem, akik előttem jártak már itt. Meglehetősen felkészülten érkeztem, nem is csalódtam.

A bejegyzésben nem tudok mindenre részletesen kitérni, hiszen szolgáltatóként a helyszíneket csak részben ismerem meg. A fontosabb szempontokat az Esküvői Helyszín Kisokosomban foglatam össze. Amit viszont megtudok és tapasztalok is, azt igyekszem megosztani. Nincs ez másképp  itt sem, íme a Szepi Fogadó, mint esküvői helyszín.

Minden adott

Azt már a neten is láttam, hogy népszerű a helyszín. Sok esküvőt és más eseményt is szerveznek ide. Gondoltam már az elején, hogy ez nem véletlen. Van parkoló, szállás, a terem kényelmesen pakolható és bőséges a helykínálat is. Konnektor cunami van azon a a részen, ahol az esküvői DJ / zenekar szokott lenni, így a kábelezés is könnyen megoldható.

Az első parkolóban van egy impozáns szökőkút is. Ez a kút a gyerekek nagy kedvence tud lenni. Mellesleg a fotókon is jól mutat, pazar képeket lehet előtte lőni. Ehhez azért hozzátartozik az is, hogy persze a parkolóban állnak autók, nem egyszerű úgy helyezkedni, hogy a képeken ne legyen zavaró. De természetesen megoldható, csak kreativitás kell hozzá.

A terem

Íme maga a terem, ahol a vacsora és a buli volt. Ez nyilvánvalóan egy amatőr fotó, de azért a lényeg látható rajta. Éppen egy ~90 fős esküvőnek volt megterítve.

Szepi Fogadó esküvő

Mint a képen is látható, van hely mindenre. Az asztalok is elég nagyok ahhoz, hogy a több fogásos esküvői vacsorának is legyen elegendő hely. Ha már az asztaloknál tartunk, akkor meg kell említenem a terítést is. Minden fogáshoz külön tányér, külön evőeszköz volt terítve, még így is kényelmesen el lehetett férni az asztaloknál. Bár a szakmámból adódóan, nem ültem sokat az asztalnál.

Jó az elrendezése is, hiszen a DJ szinte szemben van a főasztallal, így mindig rálát a történésekre. Egy sarokban van a kis emelvény, ami az esküvői DJ / zenekar számára van kihagyva. Ez a sarok ettől függetlenül nincs annyira a sarokban, vagy elfordítva, hogy a rálátást zavarná. Ezzel is minden rendben van.

Légkondi

A megfelelő hőmérséklet, így a légkondicionálás is fontos szempont lehet az esküvői helyszín kiválasztásánál. Van olyan, ahol erre nincs semmilyen megoldás, azt messziről el kell kerülni. A Szepi Fogadóban a légkondival is minden rendben volt, működött is egész este, tette a dolgát. A vacsora alatt is kellemes volt a hőmérséklet, de a buli alatt is megbírkózott a fergeteges hangulattal.

Extrák

Manapság már szinte extrának hangzik az, hogy:

  • lehetőség van ködgépet használni
  • nincs hangerő korlát
  • nincs időkorlát sem

Azt is teljes mértékben meg tudom érteni, hogy nem minden esküvői helyszínnek olyanok az adottságai, hogy ezek a tényezők adottak. A Szepi Fogadónál viszont igen. A megfelelő esküvői helyszín kiválasztásánál ezek is fontos szempontok lehetnek.

Keressétek fel bátran a Szepi Fogadót, nézzétek meg magatok is. Csalódni nem fogtok, ebben biztos vagyok. Eléggé be vannak táblázva, ezért nem árt nem minél előbb felvenni velük a kapcsolatot.

 

Szepi Fogadó képgaléria

Várallyai Ottó ceremóniamester, aki tényleg éli a bulit. Az igazi Bulimester!

Várallyai Ottó ceremóniamester, aki tényleg éli a bulit. Az igazi Bulimester!

Még 2018. őszen, Baján először dolgoztam együtt Várallyai Ottó ceremóniamesterrel. Az az esküvő is fantasztikusra sikeredett, ez nagyban köszönhető neki is. Számos programmal készült, amivel nem megállította a bulit, hanem hozzájárult a fergeteges hangulathoz. Ja, és annyi kellékkel is készül, hogy egy nagy asztalra alig fér el. A násznép imádni fogja.

Sokoldalú, de nem túlzottan

Találkoztam már olyan szolgáltatóval, aki mindennel IS foglalkozik. Mindezt egyszerre. Nyilván ez csak az adott szolgáltató gondolta így, a valóság mást mutatott. Ottónál úgy tapasztaltam, hogy pont annyit segít, amennyit kell. Segít a szervezésben és a koordinálásban is, amellett pedig a műsor-vezetői affinitásának köszönhetően valódi ceremóniamester lesz az esküvőtökön. Vezényel, konferál, szórakoztat, megnevettet. Kell ennél több?

Nem hiszem, hogy annyira beleszólna, hogy Ti mit-hogyan terveztek, de az biztos, hogy rengeteget látott már ő is, megvan a kellő tapasztalata ahhoz, hogy valóban a segítségetekre legyen. Kérdezzetek tőle, hátha lesz egy jobb ötlete! Ha nem tud jobbat mondani, akkor megnyugodhattok, hogy jól gondolkodtok.

Ja, és nem mellesleg, olyan bulit csap, hogy emlegetni fogja mindenki. Ehhez persze kell egy jó násznép és egy esküvői DJ is. Ha ez adott – márpedig remélem, hogy adott -, akkor Veletek együtt fogja élvezni a bulit is.

A Bulimester

Így nevezi meg magát a honlapján. Jobb megnevezést nem is találhatott volna magára. Ez az egy szó teljesen jól jellemzi, hogy mennyire kitesz a jó hangulatért. Végig a táncparkett közelében van, gyakran be is áll bulizni. Na nem úgy, hogy magára vonja a figyelmet, vagy hogy ő legyen a középpontban. Sokkal inkább együtt él a lagzival, a bulival. És ezt igazán remekül csinálja. Higyjétek el, láttam már az ellenkezőjére is példát.

A party-kellékeiről még nem is beszéltem. Kalapok, maszkok, szemüvegek, ruhák, minden. Akkora armadája van, hogy a szelfigépek nem fogják győzni a sok mosolygós és vicces fotót. Na meg persze jut belőlük bőven a táncparkettre is. Rengeteg jó kép készült már ezekkel is, biztos vagyok benne, hogy mutat párat, ha felkeresitek.

A közös munka

Jó vele dolgozni. Jól bánik a mikrofonnal. A forgatókönyve is jó, átlátható, könnyű belőle tervezni. Mindig tudta az összes szolgáltató, hogy mikor és mire kell készülni. Ezen felül persze időben szólt is, mindenkinek. Segít a megfelelő zenék improvizálásában is az esküvőn, hiszen ott derül ki igazán, hogy épp mire van szükség egy adott programhoz. Szakmai szemmel csak jót tudok róla mondani. 

Ottó saját bemutatkozója

Íme a saját szavai, honlapjáról, hozzátok:

Egy esküvő olyan, mint egy díszletekkel, kosztümökkel megálmodott csodás, zenés színházi előadás, amiben ti vagytok a főhősök és a vendégek a szereplők. Mindegy, hogy klasszikus, egyedi, modern, elegáns, vagy házibuli hangulatú lagziban gondolkodtok, szinte biztos vagyok abban, hogy felejthetetlen esküvőt szeretnétek.

Viszont az már egyáltalán nem mindegy, hogy ki lesz az, aki az igényeiteknek megfelelően összeállítja a Nagy Napotok forgatókönyvét, szervezi, majd levezeti eseményeit!

[…]

Amikkel még színesebbé tehetem az esküvőtöket, illetve segítséget nyújthatnak az előkészületek során:

– esküvőszervező program,
– az elmúlt évek tapasztalatából összeállított forgatókönyv segédlet,
– esküvői tradíció és babona gyűjtemény,
– kommunikációs segédletek: szülőköszöntő, fogadalomtétel, pohárköszöntő, estmegnyitó, stb…
– 300 különféle eseményválogatás,
– közel 400 fajta játék lagzira, legény-, és leánybúcsúra,
– jelmezek és partikellékek a vidám hangulat fokozása érdekében: 100 féle kalap, bőröndnyi paróka és egyéb apróságok
– és 9 különböző csomag, melyek közül az igényeiteknek megfelelően tudtok választani, a klasszikus esküvőtől a szervezésig.

Ugye nem kell már semmit hozzátennem?! Ha szimpatikusnak találjátok, akkor Várallyai Ottó Ceremóniamesterrel a honlapján tudjátok vele felvenni a kapcsolatot.

Pin It on Pinterest